kenniscentrum voor gevoelige moeders met een sterke wil

want gedrag is altijd logisch en wil begrepen worden, niet veranderd

KIJK op je geboorte

Gedrag is altijd logisch, als je het vehaal erachter kent.
Ieder mens heeft een verhaal dat hem/haar maakt tot wie hij/zij is en de start van je leven is daarin een bepalend onderdeel.

Met haar geweldige expertise en moederinstinct, begeleidt Gerty je door het proces om "geboorte" vanuit het andere perspectief te benaderen. Door me volledig open te stellen in haar aanwezigheid, kwamen nieuwe, diepe, inzichten tot leven. En dat bevalt me geweldig goed! Een echte aanrader voor iedere vrouw die wil groeien in haar moederschap én....in haar vrouw-zijn!

Jouw geboorte en bevalling

De manier waarop je geboren wordt, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. De geboorte heeft een enorme impact op je verdere leven.

Het is bijzonder hoe treffend de inzichten iedere keer zijn. Hoe frustraties en gedrag van nu vaak duidelijk te linken zijn aan ervaringen uit het prille begin. Je komt meteen bij de kern en kunt belemmerende patronen doorbreken.

Ben je benieuwd naar het verhaal dat jouw geboorte vertelt over jou, het verhaal dat jouw bevalling vertelt over jouw kind(eren)? Je bent meer dan welkom, ik laat het graag aan je zien.

Bij KIJK op je geboorte werk ik met de kaartenset ‘Je Geboorte In Kaart’, een set (foto)kaarten die direct inzichtelijk maakt wat er schuilgaat achter het gedrag van jouw kind en waar de bron zit van dat wat hem/haar belemmert. Dat geldt ook voor jou als ouder. Ik ga graag samen met jou op zoek naar het verhaal achter jouw geboorte en bevalling(en) zodat je meer en effectiever van betekenis kunt zijn voor jezelf en jouw gezin.

Als zaadjesplanter en Moederinstinctoloog© help ik jou als mens, moeder en professional naar je onderbuikgevoel te luisteren en handelen.
Waarom?
Zodat je (meer) voldoening in je leven en werk ervaart en een inspirerend voorbeeld bent voor je kind(eren).
Kinderen leren het meest van wat wij ze voorleven dus leef je kinderen voor wat je ze van harte gunt.

Mijn missie

Ik droom van een wereld waarin jij als mens, moeder en professional op jezelf vertrouwt, van daaruit denkt, voelt en bewust handelt en dit doorgeeft aan je kinderen waardoor je het beste in jezelf en jouw omgeving naar boven haalt. Leven, leren en werken vanuit jezelf in verbinding met de ander in plaats van in reactie op de ander. Je kent jouw kwaliteiten en durft je dromen en doelen daarmee waar te maken en bent daarmee van betekenis voor jezelf en de wereld om je heen.

Droom jij hier ook van?

Stel je vraag

De Cirkel

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken
zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht,
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd,
blijf ik doen
wat ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen
wat ik altijd heb gedaan,
blijft mij overkomen,
wat mij altijd overkomt.
Maar als ik nu mijn ogen sluit
en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

Gecertificeerd Geboren Professional:

Geregistreerd in het Coachregister bij:

De woorden op deze website zijn geboren uit mijn ervaringen van de afgelopen 8 jaar of eigenlijk de afgelopen 49 jaar. Een proces waarin ik veel liefde, tijd, aandacht, energie en geld  heb geïnvesteerd. Voel je vrij om je door mijn woorden te laten inspireren, ook als collega-professional. Alle rechten van deze woorden blijven aan KIJKmetGerty voorbehouden. Zonder voorafgaande toestemming en naamsvermelding mag niets van dit materiaal (van de website of uit het lesmateriaal) worden gebruikt of verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden door middel van druk, eigen website, fotokopie, of anderszins.
KIJKmetGerty 2011 – 2019