kenniscentrum voor gevoelige moeders met een sterke wil

want gedrag is altijd logisch en wil begrepen worden, niet veranderd

Gratis e-books

Ik heb een aantal e-books geschreven over onderwerpen die mij aan het hart gaan en waarvan ik mijn KIJK met jou wil delen.

Ik deel deze e-books gratis met je zonder er iets voor terug te vragen.
Als je iets kunt met de informatie en ik je vaker mag informeren en inspireren kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief ‘Gevoelskwesties‘.

In onderstaand e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Een tool die ik zelf dagelijks inzet. Dank voor je interesse, veel leesplezier en voel je vrij je vragen met me te delen.

Klik hier om mijn e-book te downloaden.

Geniet van wie JIJ bent!

Met hartelijke groet,

Gerty

Wat anderen over het e-book zeggen:

In 1 woord, wauw!!!! Het is je super goed gelukt om zo’n ‘eenvoudige’ boodschap tot iets heel waardevols te maken. En dat is het ook. Door jouw vormgeving en de allure die je het geeft, door waardevolle info te geven, maak je het ook echt waardevol, chapeau!!!
Super waardevolle tip die ogenschijnlijk zo makkelijk is, maar waar we inderdaad ook zo vaak snel aan voorbij gaan. Makkelijk uit te voeren met een maximaal resultaat.
Enthousiaste lezer
Wat een prachtig e-book en ook net wat ik nu nodig heb. Dank voor dit mooie kado.
Enthousiaste lezer
Vanochtend heb ik de tijd genomen om te lezen. Wauw Gerty, het is zo mooi en waardevol! Ik gun veel mensen dat ze dit lezen!
Enthousiaste lezer
die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen.

In onderstaand e-book krijg je inzicht in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen, wat deze zo levensbepalend en levensverrijkend maakt en wat deze kinderen nodig hebben. De kennis hierover is niet algemeen bekend en daar breng ik graag verandering in omdat dit een positief en versterkend effect heeft op het hele gezin. Mijn (harte)wens is dat iedere volwassene die met kinderen te maken heeft hiervan op de hoogte is.

Dank voor je interesse, veel leesplezier en voel je vrij je vragen met me te delen.

Klik hier om mijn e-book te downloaden.

Geniet van wie JIJ bent!

Met hartelijke groet,

Gerty

Als zaadjesplanter en Moederinstinctoloog© help ik jou als mens, moeder en professional naar je onderbuikgevoel te luisteren en handelen.
Waarom?
Zodat je (meer) voldoening in je leven en werk ervaart en een inspirerend voorbeeld bent voor je kind(eren).
Kinderen leren het meest van wat wij ze voorleven dus leef je kinderen voor wat je ze van harte gunt.

Mijn missie

Ik droom van een wereld waarin jij als mens, moeder en professional op jezelf vertrouwt, van daaruit denkt, voelt en bewust handelt en dit doorgeeft aan je kinderen waardoor je het beste in jezelf en jouw omgeving naar boven haalt. Leven, leren en werken vanuit jezelf in verbinding met de ander in plaats van in reactie op de ander. Je kent jouw kwaliteiten en durft je dromen en doelen daarmee waar te maken en bent daarmee van betekenis voor jezelf en de wereld om je heen.

Droom jij hier ook van?

Stel je vraag

De Cirkel

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken
zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht,
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd,
blijf ik doen
wat ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen
wat ik altijd heb gedaan,
blijft mij overkomen,
wat mij altijd overkomt.
Maar als ik nu mijn ogen sluit
en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

Gecertificeerd Geboren Professional:

Geregistreerd in het Coachregister bij:

De woorden op deze website zijn geboren uit mijn ervaringen van de afgelopen 8 jaar of eigenlijk de afgelopen 49 jaar. Een proces waarin ik veel liefde, tijd, aandacht, energie en geld  heb geïnvesteerd. Voel je vrij om je door mijn woorden te laten inspireren, ook als collega-professional. Alle rechten van deze woorden blijven aan KIJKmetGerty voorbehouden. Zonder voorafgaande toestemming en naamsvermelding mag niets van dit materiaal (van de website of uit het lesmateriaal) worden gebruikt of verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden door middel van druk, eigen website, fotokopie, of anderszins.
KIJKmetGerty 2011 – 2019