kenniscentrum voor gevoelige moeders met een sterke wil

want gedrag is altijd logisch en wil begrepen worden, niet veranderd

Individueel

Tijd en aandacht voor jou en jouw verhaal.
Wat je nodig hebt en wat jouw wensen zijn.
1 op 1.
In een fijne, veilige sfeer.
Investeren in persoonlijke ontwikkeling is een investering waar jij (en je omgeving)
de rest van je leven profijt van hebt in alle aspecten van je leven.

De vonkjes vliegen mij hier om de oren en dat wilde ik jou graag even vertellen want jij hebt ze toch ook mee aangewakkerd. Ik ben je dankbaar, Gerty. Voor de lieve bemoedigende dingen die je ‘schijnbaar’ terloops tegen me zegt zoals bij het theekransjes community event of het vonkgesprek en die bij mij elke keer een vuurpijl planten wachtend om te gaan knallen. En die gaan knallen. Ik zag mijzelf vorige week voor het eerst over een jaar, helemaal happy met mijn bedrijf. Ik realiseerde me dat het gewoon gaat gebeuren. Dat doet een vonkgesprek dus met mensen.

Individuele coaching

In mijn begeleiding stem ik me af op jouw wensen en behoeften.

Ik heb veel affiniteit met moeders die de weg kennen die ik ook ben gegaan. De moeder die het zo goed doet terwijl dat niet altijd zo voelt. Die het eigenlijk goed weet maar er nog niet altijd op durft te vertrouwen. Moeders die in hun werk veel hebben bereikt dankzij hun ambitie en wilskracht maar merken dat hun kind iets anders van hen vraagt. Ze zijn slim, snelle denkers en sfeergevoelig. Moeders die hun kind willen grootbrengen vanuit vertrouwen en mogelijkheden. Geen behoefte hebben aan labels omdat ze weten dat ieder kind uniek is en niet in een hokje te vangen is. Ze kijken en zien hun kind, los van labels en ‘de norm’. Ik help deze moeders om dit verlangen te realiseren.

Ik werk niet meer in trajecten. Ik geef jou graag de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te bepalen hoe vaak en hoe intensief jij wilt groeien. Daarom werk ik alleen nog met losse afspraken van 2 tot 2,5 uur. Je kunt per gesprek kijken of er meer nodig is en wat jouw wens en behoefte op dat moment is. Ik vraag hiervoor 155,52 euro per afspraak inclusief voorbereiding, koffie, thee, lekkers, materialen en btw.

Als zaadjesplanter en Moederinstinctoloog© help ik jou als mens, moeder en professional naar je onderbuikgevoel te luisteren en handelen.
Waarom?
Zodat je (meer) voldoening in je leven en werk ervaart en een inspirerend voorbeeld bent voor je kind(eren).
Kinderen leren het meest van wat wij ze voorleven dus leef je kinderen voor wat je ze van harte gunt.

Mijn missie

Ik droom van een wereld waarin jij als mens, moeder en professional op jezelf vertrouwt, van daaruit denkt, voelt en bewust handelt en dit doorgeeft aan je kinderen waardoor je het beste in jezelf en jouw omgeving naar boven haalt. Leven, leren en werken vanuit jezelf in verbinding met de ander in plaats van in reactie op de ander. Je kent jouw kwaliteiten en durft je dromen en doelen daarmee waar te maken en bent daarmee van betekenis voor jezelf en de wereld om je heen.

Droom jij hier ook van?

Stel je vraag

De Cirkel

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken
zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht,
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd,
blijf ik doen
wat ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen
wat ik altijd heb gedaan,
blijft mij overkomen,
wat mij altijd overkomt.
Maar als ik nu mijn ogen sluit
en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

Gecertificeerd Geboren Professional:

Geregistreerd in het Coachregister bij:

De woorden op deze website zijn geboren uit mijn ervaringen van de afgelopen 8 jaar of eigenlijk de afgelopen 49 jaar. Een proces waarin ik veel liefde, tijd, aandacht, energie en geld  heb geïnvesteerd. Voel je vrij om je door mijn woorden te laten inspireren, ook als collega-professional. Alle rechten van deze woorden blijven aan KIJKmetGerty voorbehouden. Zonder voorafgaande toestemming en naamsvermelding mag niets van dit materiaal (van de website of uit het lesmateriaal) worden gebruikt of verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden door middel van druk, eigen website, fotokopie, of anderszins.
KIJKmetGerty 2011 – 2019